top of page

Våre ansatte

20220216_095018.jpg

Lars Raknem

Kiropraktor

Lars tok sin mastergrad i kiropraktikk ved University of South Wales i Storbritannia og graduerte i 2017. Etter dette fullførte han turnustjenesten sin i Molde og mottok autorisasjon som kiropraktor i 2018. Siden 2018 har Lars jobbet som kiropraktor i Ås, Viken og siden februar 2022 på Y3T i Ytre Enebakk. Lars er medlem av Norsk Kiropraktorforening, MNKF.

 

Hos Lars kan du forvente at det blir tatt en grundig sykehistorie som danner grunnlag for den fysiske undersøkelsen. Undersøkelsen vil innebære å undersøke det området hvor du har smerter og andre nærliggende områder. For eksempel vil nakke og skulder også bli undersøkt selv om du kun har vondt i albuen.

Lars liker en aktiv tilnærming til behandling og bruker ofte treningsterapi eller rehabilitering i tillegg til manuell behandling

20210812_094756.jpg

Marta Maria Ulman

Fysioterapeut

Marta har har en svært rik utdanningsbakgrunn med masterutdannelse i fysioterapi fra Idrettshøyskolen i Katowice, samt videreutdannelse innen fysioterapi og behandling for eldre personer. Hun har også kurs innen manuellterapi, dry needling og er utdannet PT. Hun har lang erfaring innen behandling av de mest typiske plagene i muskel – og skjellettsytemet. Hun integrerer både individuelt tilpassede øvelser og manuelle behandlingsteknikker i sin fysioterapibehandling. 

Marta er lidenskapelig opptatt av fysisk aktivitet, og er selv tidligere profesjonell svømmer. Nå driver hun aktivt innen triathlon og styrketrening, og trening er en stor del av hennes hverdag

Hos Marta kan du bestille både fysioterapi, massasjebehandling, dry needling og personlig trening. 

IMG_20221013_101520.jpg

Camilla Lea Wickstrøm

Osteopat

Camilla var ferdig med sin osteopatiutdannelse ved Høyskolen Kristiania i 2017 og har jobbet som osteopat i Ytre Enebakk siden det. Camilla har erfaring med pasienter med vanlige plager i muskel- og skjelettsystemet, samt at hun har en egen lidenskap for kvinnehelse. Hun har blant annet kurs i pre- og postnatal trening, behandling av spedbarn med plagiocephali (skjevt hode) og reflux, osteopatisk tilnærming til vaginisme/vestibulitt, samt postgraduert kurs i intern palpasjon av bekkenbunnen. 

 

I tillegg er Camilla yogalærer med 140 timer yoga teacher training innen gravidyoga, mamma-babyyoga og feminin yoga. Camilla er opptatt av å se etter god helse fremfor sykdom, og syns det er viktig å sette fokus på pasienten som et individ og eget menneske med egne ressurser. Hos Camilla kan du bestille både osteopatibehandling, massasjebehandling og en-til-en trening for gravide og nybakte mammaer. 

bottom of page